45plus en werkzaam in een van onderstaande beroepen?

[op_slider style="3" animation_type="fade" animation_loop="y" slideshow_sizing="normal" slideshow_autostart="y" animation_speed="700" slideshow_speed="2000"][op_slide title="Administratief medewerker" image="https://coachcall.nl/wp-content/uploads/2018/01/Administratie.jpg" bg_color="" href=""][/op_slide][op_slide title="Secretarieel personeel of managementassistent" image="https://coachcall.nl/wp-content/uploads/2018/01/secretaresse.jpg" bg_color="" href=""][/op_slide][op_slide title="Gemeenteambtenaar van burger- en publiekszaken" image="https://coachcall.nl/wp-content/uploads/2018/01/Loketbeambte.jpg" bg_color="" href=""][/op_slide][op_slide title="Medewerker logistiek centrum in de detailhandel" image="https://coachcall.nl/wp-content/uploads/2018/01/Retail.jpg" bg_color="" href=""][/op_slide][op_slide title="Verkoopmedewerker in de detailhandel" image="https://coachcall.nl/wp-content/uploads/2018/01/Verkoop.jpg" bg_color="" href=""][/op_slide][op_slide title="Schoonmaker" image="https://coachcall.nl/wp-content/uploads/2018/01/schoonmaak.jpg" bg_color="" href=""][/op_slide][op_slide title="Ambulancepersoneel" image="https://coachcall.nl/wp-content/uploads/2018/01/ambulancebroeders.jpg" bg_color="" href=""][/op_slide][op_slide title="Meldkamerpersoneel ambulancedienst" image="https://coachcall.nl/wp-content/uploads/2018/01/Meldkamer.jpg" bg_color="" href=""][/op_slide][/op_slider]

Deel deze pagina met contacten voor wie dit interessant kan zijn:

LET DAN OP

Want er zijn belangrijke ontwikkelingen...


die van grote invloed zijn op je werkzame leven

Hoe denk je bijvoorbeeld over de toekomst?

Van je beroep


De mens verslaat de machine nog steeds in beroepen waar creativiteit, sociale interactie en fysieke snelheid centraal staat.

Er zijn echter ook banen die een robot makkelijker over kan nemen. Bijvoorbeeld beroepen die te maken hebben met veel handmatige, repetitieve handelingen. De algoritmes van een robot worden steeds geavanceerder, waardoor automatisering in steeds meer beroepen zal optreden.Het gezond en met plezier aan het werk blijven

Werkstress is in huidige organisaties een groot probleem. Dit blijkt wel uit het feit dat bijna een derde van het langdurig ziekteverzuim te wijten is aan psychische klachten.


Bij veranderingen zoals

Tot latere leeftijd moeten doorwerken

In het zogeheten lente-akkoord in 2012 heeft het kabinet besloten dat de AOW-leeftijd sneller omhoog moet gaan dan eerder was afgesproken. De AOW-leeftijd stijgt tot 67 in 2021.

Daarna is de leeftijd gekoppeld aan de stijgende leeftijdsverwachting: elk extra jaar leven vertaalt zich in een extra jaar werken.Andere eisen en invulling van werk

De aard van werk verandert compleet door ontwikkelingen op het gebied van technologie, globalisering en demografie. Door automatisering en uitbesteding van handwerk gaan we steeds meer met ons hoofd en minder met onze handen werken.

De focus verschuift van uitvoering naar organiseren, coördinatie en regie voeren.


Wat is het je waard?

Als je weet wat je vandaag kunt doen om gezond en met voldoening aan het werk te blijven?


Onder begeleiding van een professional die verder kijkt dan je werkgever


Door de overheid betaald

Human Resultancy werkt exclusief met door Knowvium Business School gecertificeerde Duurzame Inzetbaarheidspotentieel Coaches van The Coach Corporation

Pragmatische senior loopbaanadviseurs met wetenschappelijk gevalideerde testen en methodieken.

Wij zien deze regeling als een manier om jou handvatten te geven waar je mee verder kunt. Een laagdrempelige aanpak voor een beroepsgroep die hier vaak om allerlei redenen niet mee bezig is...terwijl deze zelfde groep juist het meeste risico loopt.

Doe je mee?


Investeer dan 15 seconden

En check of je in aanmerking komt voor een gratis 45plus Ontwikkeladvies Traject

Uit het CBS onderzoek van maart 2018 blijkt dat 45-plussers in vergelijking met andere leeftijdsgroepen meestal gewoon blijven doen wat ze altijd al deden.

Voor hen geldt het advies om zich wel bewust te worden van de uiterste houdbaarheidsdatum van hun baan.

Start daarom de 15 seconden check.


arrow

Neem plaats en druk op start

80%

privacy Op dit mailadres ontvangt u het gratis aanbod

Help ons deze doelgroepen te bereiken en deel deze pagina in je netwerk:

Of meld je direct aan voor een 45plus ontwikkeladvies traject

Aanmeldpagina

Dit is een initiatief van:

Human Resultancy - Knowvium - The Coach Corporation
www.Human-Resultancy.nl
Kerklaantje 4B | 6612 BB Nederasselt
KvK 17180675 | BTW NL164951337B01

CoachCall is 100% onderdeel van Human Resultancy